Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Info do playoff

(Patrik Iláš, 4. 9. 2022 13:13)

Protože jsem se až včera dozvěděl, co se tady píše, rád bych se k tomu vyjádřil: Poslední zápas před prázdninami jsme měli odehrát v Kuřimi. Byl nám navržen termín ve středu. Psal jsem Markovi, že středy ani pátky dorostenci nemohou (mají tréninky v Modřicích, asi všichni anonymové pochopí, že dorostenecká soutěž má přednost). Potom mi byl navržen termín neděle. I přesto, že měli dorostenci zápas, chtěl jsem do toho jít. (S Markem jsme potom usoudili, že to nebude ideální) Jako poslední variantu jsem navrhl, že se zápas odehraje v Modřicích, to se samozřejmě Kuřimákům nelíbilo (což chápu)...

Re: Info do playoff

(Patrik Iláš, 4. 9. 2022 13:18)

IGNOROVAL? Mé vyjádření je níže...

Playout

(Honza, 20. 7. 2022 9:06)

Sem se chtel zeptat jestli se v acku hraje o sestup

Re: Playout

(A.Stehlík, 20. 7. 2022 19:27)

Teoreticky hraje, ale většinou nemá nikdo zájem do MP postoupit. Navíc se třeba následující rok přihlásí některé jiné týmy třeba i se stejnými hráči. Je to složité a trochu také vizitka týmů. Takže zase musím něco rozhodovat já a zase se to někomu nebude líbit. Jinak kontumace pro oba má domutit soupeře, aby to za každou cenu odehráli. Dvě kontumace potom jsou vyřazení ze soutěže.

Re: Re: Playout

(Honza, 24. 7. 2022 21:10)

?????????

Re: Re: Re: Playout

(A.Stehlík, 31. 7. 2022 13:09)

Takže vysvětlím.
Vítěz finále 1. třídy by postupoval do Městského přeboru. Pokud bude mít zájem, bude se hrát v městském přeboru o udržení a o sestup. Pokud vítěz 1. třídy nebude mít zájem o postup, může postoupit poražený finalista, ale další v pořadí už ne. Pokud nebude mít zájem žádný z těch dvou, o sestup z MP se hrát nebude.

Omluva

(Mara Kuřim, 19. 7. 2022 13:45)

Ahoj, předně se musím omluvit Tondovi za můj popichující koment, určitě nebyl mířený na jeho osobu, ale na kapitána Fitness. To co Tonda dělá celý ty roky obdivuji a určitě bych nerad přispěl k jeho konci. Tak ještě jednou, soráč. Jinak k situaci už jen snad, že ani nešlo o výsledek, ale spíše o to, že se nehrálo. První čtyřka byla už jasná, pořadí je jedno, ale chtěli jsme si prostě zahrát (navíc s budoucíma reprezentantama). Je škoda, že koho se to týka, na vyjádření zase sere. Do příště je to ponaučení, hrací dny má každé jasný, pokud se nejde domluvit, nahlásíme termín zápasu na web a pokud soupeř nedorazí, kontumace. A není co řešit.

Re: Omluva

(Tom - Jundrov , 19. 7. 2022 17:46)

Maro je to marný... Tonda si tu sice stěžuje, že nechce po ničem pátrat a nic vyšetřovat, ale tady přece není nic k vyšetřování. Pokud Patrik odmítl 3 nebo 4 nabídky k odehrání ( i kdyby odmítl jen jednu ) , tak je to přece automaticky kontumace pro Fitness. Hostující tým se musí podřídit hracímu dni domácích. Leda, že by Patrik popřel, že se to neodehrálo jejich vinou, ale to už by jsme teda byli zase jinde....
Dle rozpisu se hraje letos finále zase na dva zápasy. Nestačilo by na jedno superfinale jak loni? Řekl bych, že to bylo takový napínavější.

zápisy

(A.Stehlík, 14. 7. 2022 10:16)

Prosím ještě o zaslání chybějícího zápisu, který mi chybí pro určení pořadí zápasů semifinále mezi Kuřimí a Lískovcem. Díky.

Zápas Kuřim A Fitness 13

(Marek, 1. 7. 2022 19:43)

Nabídli jsme 4 termíny, ale bohužel jsme se na žádném neshodli. Zkusíme najít termín o prázdninách.

Re: Zápas Kuřim A Fitness 13

(A.Stehlík, 1. 7. 2022 20:51)

Bohužel, maximálně 3. 7 -10. 7. Poslední termín, jinak prostě kontumace. Nemám na to jinou páku jak vás (některé) nutit hrát soutěž, do které jste se dobrovoně přihlásili. O prázdninách jsou dovolené a zase by se to dohrávalo ještě v září. Mockrát jsem to už zažil. Příští rok, pokud to vůbec rozjedu, skupinky po čtyřech maximálně. Větší skupiny nejste schopni dohrát. Neberte to osobně, kdo nemáte vinu, ale nehodlám fakt nic vyšetřovat.

Re: Re: Zápas Kuřim A Fitness 13

(Marek, 1. 7. 2022 22:31)

Tady ta soutěž podle mě není o tom, abychom hledali vinu nebo se nějak dohadovali. Stejně jako Toma mě překvapuje ten razantní přístup letos. Žádné problémy, kromě našeho zápasu se v MP neřešili a vše se hrálo dle rozpisu a počasí. Všichni to hrajeme, protože nás to baví a rádi se u nohecu potkáme. My máme hrací dny středa, pátek, neděle a bohužel to jsou tréninkové a hrací dny dorostu. Chápu, že pro ně je priorita jinde, ale pak je otázka, jakou formou chtějí hrát MP. Pro nás je hlavní si zahrát a je perfektní, že se díky MP potkáme s různými týmy. Pokud bude kontumace, tak nás to mrzí, ale nic s tím neuděláme.

Re: Re: Re: Zápas Kuřim A Fitness 13

(A.Stehlík, 3. 7. 2022 11:47)

Já tě Marku chápu, ale mýlíš se že to razantní před tím nebylo. Byly kontumace i v MP a dokonce obě kontumovaná finále 1. třídy. Byly doby a není to vůbec dávno, když jsem si říkal, že s tím i skončím. Já na vás fakt nemám žádné páky a vidíš sám, že pokud se nechá volný průběh, nejsou se dva týmy schopny "nějak" dohodnout aby odehrály utkání a pokud platí to jak píšeš hlavní si zahrát, tak třeba i na půdě soupeře s tím, že příští rok se odehrají obě zase doma. Prostě dohoda. Já vám to přikazovat nemohu. Naznačoval jsem třeba dvojzápasy s týmy, které znáte a víte, že by mohl být problém. Kdysi se toho docela hodně používalo. Je třeba se asi opravdu zamyslet nad tím, jestli je dobře aby MP hráli hráči, včetně mládeže, kteří mají "profesionální" závazky v ligových soutěžích. Z kontumací nemám žádnou radost ale na druhé straně mi to rozhodování o nich úspěšně dopřáváte. Zkuste ještě tento týden a potom už si chci užívat volna.

Re: Re: Re: Re: Zápas Kuřim A Fitness 13

(Marek, 3. 7. 2022 15:17)

Díky za reakci. Je to spíše na osobní setkání než vypisování přes diskuzi. Jsou tam rozumné argumenty na obou stranách, nicméně bych nerad, aby to jakkoliv ovlivnilo ostatní týmy, případně se to generalizovalo. Pokud bychom měli hrát s Fitness na podzim v pavouku, tak určitě cestu najdeme.

Konec základních skupin

(A.Stehlík, 27. 6. 2022 18:31)

Kdo nebude mít dohráno - bez rozdílu D/H oběma kontumace a -1 tak se snažte. Z toho už neustoupím, podle toho potom bude play-off, ale byla by to ostuda.

Re. Systém soutěže.

(A.Stehlík, 23. 6. 2022 16:11)

OK doplnil jsem posledních 5 výsledků a dalo by se to stihnout. Takže pokud dohrajeme základní skupiny a nenecháme nic na září, proběhne celé play-off komplet podle původního rozlosování. Pokud ovšem i letos play-off v září nedohrajeme, už nikdy soutěž do září nepustím.
Takže odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.

Re: Re. Systém soutěže.

(Tom - Jundrov, 24. 6. 2022 11:31)

Nepamatuju si, že by se někdy play - off MP na podzim nedohrálo. Pokud se myslí 1. třída, je to možné, tam jsem to moc nesledoval. Ale "trestat" MP za prohřešky 1. třídy?
Jsme rádi, že i pro letošek zůstává tradiční model zachován.

Re: Re: Re. Systém soutěže.

(A.Stehlík, 24. 6. 2022 13:09)

Pamatuji Tome, že se dohrávalo v tělocvičně, mám pocit, že to bylo koncem října nebo začátkem listopadu finále. Předminule jsem musel 1. třídě kontumovat finále. Takže toho pamatuješ hodně málo. Ale koukám, že to pomohlo a najednou se hraje. ;-) V září začnou ve všech soutěžích play off, bude se na play-off trénovat, najednou nebudou hráči, do toho nejisté počasí, a jsem zvědav, kdo bude investovat do tělocvičny. Nedej bože navíc covid. Ono se to dobře mluví z pohledu jednoho týmu, ale ani vyšší skupina v minulosti nebyla zárukou že se bez problémů září dohrálo. To jen k tvé paměti. Ale nic ve zlém, hrajeme klasické KO ale tou podmínkou, že musí být znám vítěz na konci září. Pokud si všichni budete troufat na tělocvičny, nemám problém udělat soutěž celoroční... :D

Re: Re: Re: Re. Systém soutěže.

(Tom - Jundrov, 24. 6. 2022 14:32)

Tak holt asi ješte nemám ten správnej věk na to, abych toho pamatoval hodně :-) Taky nic ve zlém. Ale vážně - za posledních několik let v MP problem nebyl, proto mě zarazil ten najednou poměrně razantní postoj, že se play off hrát nebude. Pišeš "v září začnou ve všech soutěžích play off, nebudou hráči"... Že by odtud vítr foukal? Jedinej tým, kterýho se toto týká je Patrikův fitness a ano rozumím tomu, že kdyby mu dva, tři dorostenci vypadli, má celkem problem... Ten my jsme měli půlku sezony.. Je to samozřejmě čirá, ničím nepodložená spekulace :)
Září bude krásny a covid bude zmizelej.
Slunce v duši ;-)

Re: Re: Re: Re: Re. Systém soutěže.

(A.Stehlík, 27. 6. 2022 18:26)

Buď rád, u mně už to jde obráceně... :-D